Smidts Schilders - Vastgoedzorg Groningen

Schilder Publicatiedatum: March 13, 2013
  • Provincie: Groningen
  • Stad: Groningen
  • Postcode: 9723 CA
  • Adres: Rouaanstraat 9

Smidt Schilders is een toonaangevend schildersbedrijf gevestigd in Groningen.

Wij verzorgen renovatie en schilderwerk aan woningen, flatgebouwen, bedrijfsgebouwen en kantoren. Daarnaast plaatsen wij isolerende beglazing in de vorm van dubbel (isolatie, HR++) glas, gelaagd glas en meer gespecialiseerde glastoepassingen.
Nut van onderhoud

Goed en efficiënt onderhoud is essentieel voor de instandhouding en waarde van uw vastgoed. Woningen en gebouwen die goed onderhouden worden behouden hun waarde door de jaren heen. De mensen van Smidts Schilders zijn allen geselecteerde vakschilders en gekwalificeerd voor hun werkzaamheden. Wij verwerken uitsluitend kwaliteitsproducten van bekende merken en passen waar mogelijk milieuvriendelijke producten toe. Door reparatie en onderhoud in één hand uit te houden wordt de kwaliteit en duurzaamheid van de werkzaamheden verhoogt, wat uiteindelijk kostenbesparend door werkt in uw onderhoud budget.

Smidts Schilders werkt al vele decennia naar volle tevredenheid voor particulieren, bedrijven, stichtingen, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en andere vastgoedbezitters.

Binnen- of buitenschilderwerk, hout- of betonreparatie, glas of behangwerk, bij Smidts Schilders bent u aan het juiste adres!
Telefoonnummer: 050 571 60 62
02014070
Website: www.smidtsenzn.nl/

Opmerking

    Laat je opmerking achter (spam en onbeleefde berichten worden verwijderd)